Sieraden met een Bohemian Touch

Handgemaakte sieraden

Onze collectie sieraden bestaat uit  ontwerpen van diverse (kleine) ondernemers zoals Urban Hippies, Chic le Freak, Happy Lona, Biba, Muja Juma en sieraden van edelmetaal met edelstenen gemaakt door ambachtsmensen In India, Nepal en Indonesië. Alle sieraden zijn met de hand gemaakt en worden door ons persoonlijk geslecteerd. We kijken daarbij vooral naar een tijdloze en bohemian uitstraling van onze sieraden.
Een klein gedeelte van onze sieraden staat op de website. Kom kijken in onze winkel naar de complete collectie sieraden!

Muja Juma

Sinds kort zijn wij dealer van het sieradenmerk Muja Juma. Deze kleine schatten worden ontworpen in Nederland en in India vertaald in sieraden van sterling zilver al dan niet verguld. De natuurlijke steentjes hebben vaak een klassieke en etnische sfeer. Deze oorbelletjes zijn prachtig als je meerdere gaatjes in je oren hebt en een aantal oorbellen naast elkaar wil dragen. Muja Juma oorbellen kun je elke dag en voor elke gelegenheid dragen. Bij aankoop van een Muja Juma sieraad krijg je een mooi glazen doosje cadeau!

Materiaal sieraden 

Tegenwoordig worden veel sieraden gemaakt van stainless steel, met als voordeel dat ze hypoallergeen, duurzaam en krasvrij zijn en dat het metaal niet zal verkleuren (let wel op met chloor). De meeste sieraden uit onze collectie zijn gemaakt van zilver en verguld zilver en bewerkt met echte edelstenen.

 

 

© 2011 - 2024 TIMELESS WONEN | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel