Algemene Voorwaarden; Leveringsvoorwaarden

*LEVERING
Wij streven er naar uw bestelling binnen 1-2 werkdagen te verzenden via PostNL of DHL.
U kunt kiezen waar en wanneer u uw pakket wilt ontvangen; dit kan uw (of een ander) huisadres zijn of een Post.nl/DHL afhaalpunt bij u in de buurt.
Zodra uw pakket is verzonden krijgt u van ons een email waarin u de status van de bezorging kunt volgen.
Mocht een artikel niet meer op voorraad zijn, dan brengen we u direct op de hoogte wat de levertijd zal bedragen, U kunt dan alsnog besluiten uw bestelling te annuleren.

Wilt u uw artikel als cadeau laten verpakken?
Laat het ons weten, wij pakken gratis het artikel mooi voor u in en doen er een kaartje bij met uw persoonlijke boodschap. Dit kunt u aangeven tijdens het bestelproces in het vakje `Opmerkingen`.

Om het milieu te sparen hergebruiken wij verpakkingsmateriaal die nodig zijn voor verzending.


*BETAALMOGELIJKHEDEN

IDEAL
IDeal is de meest gebruikte betaalmethode in Nederland op internet en is snel, veilig en betrouwbaar. U kunt o.a. gebruik maken van internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Rabobank, SNS Bank, SNS Regio Bank of Triodos Bank. Door middel van dit systeem kunt u snel en gemakkelijk afrekenen met uw eigen bank.

PAYPAL
Middels PayPal bieden we u de mogelijkheid om via uw PayPal rekening te betalen. Kiest u voor PayPal dan wordt het PayPal betalingsscherm getoond. U kunt daar veilig afrekenen met PayPal.

CREDITCARD
Het is mogelijk om met een creditcard af te rekenen. Wij accepteren o.a. VISA, MasterCard en American Express.

MISTER CASH
Met Mister Cash kunt u als Belgische rekeninghouder online aankopen doen middels uw bankpas. De veiligheid en betrouwbaarheid zijn absoluut gegarandeerd. Als u bankiert bij één van de volgende Belgische banken: KBC, Belfius, Fortis, Fintro, AXA, CBC, ING, VDK spaarbank kunt u via Mister Cash/Bancontact eenvoudig online betalingen verrichten bij ToolMax.

BELFIUS DIRECT NET
Voor onze Belgische klanten hebben wij nu ook de betaalmethode Belfius geinstalleerd om veilig te kunnen betalen.

SOFORT
Sofortbanking (voorheen DirectEbanking) is een eenvoudige en directe betaalmethode die internationaal gebruikt wordt.

OVERMAKEN
Lukt het onverhoopt niet om via bovenstaande betaalwijzen te betalen kunt u het bedrag ook overmaken. De benodigde informatie vindt u tijdens het afrekenen en op de factuur die naar het opgegeven e-mail adres is gestuurd.

BETALEN BIJ AFHALEN
Indien u kiest voor deze optie, verwachten wij van u dat u ons via mail (met ordernummer en omschrijving van het artikel) laat weten wanneer u het artikel komt halen.
We reserveren een artikel maximaal 5 dagen. Voor een langere tijd vragen wij u een aanbetaling van 20% van het aankoopbedrag aan ons over te maken.
Afhalen is alleen mogelijk tijdens de openingstijden van onze winkel.


*VERZENDKOSTEN
Bij bestellingen vanaf € 50,-- verzenden we pakketten gratis binnen Nederland en België.
Bij een besteding onder de € 50,-- zijn de verzendkosten € 3,95 voor pakket- of brievenbuspost in NL, in België zijn de verzendkosten € 7,95.
Voor verzending naar alle andere landen neemt u even contact met ons op via info@timeless-wonen.nl.
Het maximale formaat voor pakketten is 176 x 78 x 58 cm met een gewicht tot 30 kg.
U ontvangt van ons een mail met een track & trace code zodat u de staat van bezorging kunt volgen.

Voor meubels en artikelen die te groot of te zwaar zijn om te verzenden zijn de volgende mogelijkheden:
- afhalen in onze winkel in Eindhoven, kies voor de optie `Betalen bij afhalen` en stuur ons vervolgens een mailtje wanneer u het artikel af komt halen. (artikelen worden maximaal 5 dagen gereserveerd). U kunt in de winkel contant of met pin betalen.

Wij kunnen uw pakket ook aangetekend of onder rembours verzenden waardoor de inhoud verzekerd is. Dit is alleen binnen Nederland mogelijk.
Indien u dit wenst, neemt u dan even contact met ons op.


*RETOURNEREN
Bent u niet tevreden met uw bestelling? U kunt de producten binnen 14 dagen retour sturen en u ontvangt uiterlijk binnen 10 dagen uw aankoopbedrag terug.
Wij vragen u het artikel in dezelfde verpakking en op dezelfde wijze verpakt te retourneren zoals u het pakket ook van ons heeft ontvangen.
Na aankomst van uw bestelling heeft u 14 dagen de tijd om deze te retourneren. De retourzending is voor eigen kosten en op eigen risico.
Als uw originele bestelling boven de € 50,- was en u dus geen verzendkosten heeft betaald, verrekenen we deze wel als een gedeelte van uw bestelling na retourneren onder de € 50,- komt.
Onderaan de pagina bij ´Klantenservice´ vindt U het retourformulier, welke verplicht via mail of in het pakket meegezonden dient te worden zodat wij u het aankoopbedrag kunnen terugbetalen.


*KLACHTEN
U kunt uw klacht tijdens onze winkel openingstijden telefonisch of via e-mail deponeren bij Timeless via info@timeless-wonen.nl. U dient dit binnen 24 uur na ontvangst van uw bestelling te melden via info@timeless-wonen.nl. Bij beschadigingen vragen wij u een foto van het beschadigde artikel te maken en samen met het ordernummer aan ons te mailen. Wij zullen uw klacht beoordelen en u zo spoedig mogelijk een antwoord toesturen met daarin onze bevindingen en eventuele oplossingen.


*GARANTIE
Timeless garandeert dat elk geleverd artikel voldoet aan normale eisen van deugdelijkheid en bruikbaarheid. Als u een klacht heeft ingediend over een door Timeless geleverd product, en als de klacht gegrond is, komen de verzendkosten ter compensatie voor rekening van Timeless. Als Timeless besluit tot vervanging van het product over te gaan en wij u een nieuw exemplaar toesturen dan dient u hiermee akkoord te gaan. Op de garantie kan geen aanspraak gemaakt worden als het defect of de slijtage kennelijk het gevolg is van nalatig gebruik of onderhoud, of als deze slijtage als normaal kan worden beschouwd. Schoonmaak- en gebruiksfouten vallen buiten de garantie. Wij verpakken onze breekbare artikelen zeer goed, mocht er tijdens transport schade ontstaan aan de artikelen dan zijn deze voor risico van de koper. Timeless kan hiervoor niet aansprakelijk worden gesteld.
Beter kunt u breekbare artikelen afhalen in onze winkel.

*ALGEMEEN
Niets van deze website mag door derden zonder toestemming van Timeless gebruikt worden.
Alle rechten zijn voorbehouden aan:

Timeless Interieur & Decoratie
BTW nummer: NL 0041 81792 B42
KvK-inschrijfnummer: 85980609



(Download de Algemene voorwaarden als PDF bestand.)
© 2011 - 2024 TIMELESS WONEN | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel